Υλικά:
1/2 κούπα μουστάρδα
1/2 κούπα μηλόξυδο
1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
4 κουταλιές βούτυρο
1/2 κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά μουστάρδα σκόνη
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 φύλλο δάφνης
Αλάτι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη το κρεμμύδι. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε και τα άλλα υλικά και ανακατεύουμε κατά διαστήματα σιγοβράζοντας για τριάντα λεπτά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.