Υλικά:
1/2 κιλό γαρίδες
1-2 φρέσκα σκόρδα
2 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη στο χοντρό. Καθαρίζουμε τα φρέσκα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε. Κατόπιν προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι κι ελάχιστο ελαιόλαδο ακόμη. Ανακατεύουμε και ανάλογα με τα υγρά που θα βγάλουν ψήνουμε πάνω από 10 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε τις γαρίδες, βράζουμε για 5-6 λεπτά ακόμη και σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.