Υλικά:
1 κύβος νοστιμιάς κοτόπουλου
1/2 φλιτζάνι κρασί Μαδέρας
3 κουταλάκια κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 2 φλιτζάνια νερό και όταν βράσει διαλύουμε σε αυτά τον κύβο. Προσθέτουμε το κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές κρασί και το ρίχνουμε στο κατσαρολάκι. Βράζουμε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.