Υλικά:
250γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας νερό
1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και η σάλτσα γιαουρτλού είναι έτοιμη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.