Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.