1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1 αυγό
1/2 κύβο νοστιμιάς ή 1 κούπα ζωμό κρέατος
1 λεμόνι
1 κουταλιά αλεύρι
Ξεχωρίζουμε από το αυγό το κρόκο από το ασπράδι. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τον κρόκο. Ξύνουμε το λεμόνι στον τρίφτη του τυριού και κρατάμε το ξύσμα. Κατόπιν το στύβουμε και παίρνουμε τον χυμό του. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τον χυμό του λεμονιού και μέσα του διαλύουμε το αλεύρι. Βάζουμε το κατσαρολάκι σε μπεν μαρί ή στο μάτι της κουζίνας μας σε μέτρια προς το χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύοντας βράζουμε μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα μας. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και απολαμβάνουμε τη σάλτσα γιαουρτιού σερβιρισμένη πάνω στο κρέας που ψήσαμε στο φούρνο.