6 κουταλιές πασάτα ντομάτας
3 σκελίδες σκόρδο
Βασιλικό
Δυόσμο
Θυμάρι
Πιπέρι
2 κουταλιές νερό
1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει και μέσα σωτάρουμε το σκόρδο κομμένο σε φετούλες. Όταν ροδίσει ελαφρά εάν δεν το θέλουμε να υπάρχει στην σάλτσα μας το απομακρύνουμε αλλιώς το αφήνουμε ως έχει. Προσθέτουμε την πασάτα ντομάτας, το νερό και τα μυρωδικά μας και τα αφήνουμε να δέσουν μεταξύ τους ανακατεύοντας συνεχώς. Η σάλτσα για την πίτσα μας είναι έτοιμη! Εάν θέλουμε μπορούμε να φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα και να την φυλάξουμε στο ψυγείο σε γυάλινο σκεύος καλύπτοντας την με λίγο ελαιόλαδο και κλείνοντας ερμητικά το σκεύος μας.