Υλικά:
1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα (μόνο το άσπρο μέρος τους)
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού μανιτάρια
5 φέτες μπέικον
Κρέμα γάλακτος πλήρης
1 κ. τ. γλ. κάρρυ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζετε στο μούλτι τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, το μπέικον και το κάρρυ και τα πολτοποιείται. Αδειάζεται το περιεχόμενο σε ένα μπώλλ, και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος σιγά σιγά και ανακατεύετε απαλά μέχρι να γίνει μια ρευστή βελουτέ σάλτσα. Δοκιμάζετε και ανάλογα τα γούστα σας διορθώνετε στο αλάτι και στο (άσπρο) πιπέρι.
Καλή επιτυχία!!!
Φιλώ σας!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.