Υλικά:
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/4 κούπας κέτσαπ
5 κουταλιές σόγια σος
3 σκελίδες σκόρδο
1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το σκόρδο και σε ένα μπωλ το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας. Είναι ιδανική για μαρινάρισμα κρέατος όλων των ειδών.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.