Για να γίνει πιο νόστιμη η σάλτσα για τα ζυμαρικά, κρατάω το πρώτο νερό όταν τα στραγγίζω, το αφήνω να κρυώσει και προσθέτω στις σάλτσες το ζελέ που θα μαζευτεί (μπορούμε να το κάνουμε και με ρύζι).
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε o ΤΗΕΟGR, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.