Υλικά:
Πάστα ντομάτας
Κέτσαπ
Ρίγανη
10 ελιές
2 πιπεριές
1/2 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 πρέζα κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση:
Τα έχετε σε ένα μικρο κατσαρολάκι στο 2 και μετά, αφού ηρεμήσουν, το βάζετε στο 1 να σιγοβράσει! Καλή όρεξη!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έλενα, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.