500γρ. φουσίλι
3 κούπες ντοματίνια
250γρ. μίνι μοτσαρελίνια
6 κουταλιές φρέσκο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας αλ ντέντε σε αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Πλένουμε τον βασιλικό και τα ντοματίνια. Κόβουμε στα δύο ή στα τέσσερα τα ντοματίνια μας και μέτρια τον βασιλικό. Λιώνουμε το σκόρδο και το βάζουμε σε ένα μπωλ. Προσθέτουμε τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τον βασιλικό και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και τα μοτσαρελίνια και ανακατεύουμε ξανά. Αφήνουμε να σταθούν μέχρι να κρυώσουν τα ζυμαρικά μας. Βάζουμε τα φουσίλι σε μεγάλη σαλατιέρα, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο ακόμη και το μείγμα με τα ντοματίνια, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε προσεκτικά. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!