1 κιλό φουσίλι (βίδες)
1 στήθος κοτόπουλου βρασμένο
1 σαλάτα σγουρή
2 τρυφερές καρδιές μαρουλιού
1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1/3 κούπας ξύσματα παρμεζάνας
1/2 κούπα μαγιονέζα
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
2 κουταλάκια μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε σε μικρά κομματάκια το κοτόπουλο και το αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τα ζυμαρικά μας αλ ντέντε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε καλά. Κόβουμε την σγουρή σαλάτα και τις καρδιές του μαρουλιού. Σε ένα μπλέντερ δουλεύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το σκόρδο και προσθέτουμε 3 κουταλιές από την τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το ντρέσινγκ μας να κρυώσει στο ψυγείο. Σε ένα πολύ μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και το κοτόπουλο με το μαρούλι και τη σαλάτα. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω στη σαλάτα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και την υπόλοιπη τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τέλος πασπαλίζουμε με τα ξύσματα παρμεζάνας. Φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.