Σγουρή σαλάτα
Μαρούλι
Ρόκα
Παρμεζάνα (φλούδες)
Καπνιστό ψαρονέφρι ή αλλαντικό της αρεσκείας μας (μακρόστενα κομμάτια)
Σουσάμι (μαύρο ή άσπρο)
Τοματάκια
Υλικά για το Dressing:
Μουστάρδα
Μέλι
Βαλσάμικο ξύδι
Η αναλογία είναι σύμφωνα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε (πιο γλυκό ή πιο ξιδάτο)
Κόβουμε με το χέρι τα λαχανικά αφού τα έχουμε πλύνει καλά. Τα τοματάκια τα κόβουμε στη μέση. Τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα ή σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε ελαφρά με την παρμεζάνα και τα αλλαντικά και το σουσάμι.
Πριν σερβίρουμε αναμιγνύουμε σε ένα μπωλ το dressing και το περιχύνουμε τελευταία στιγμή.
Τέλεια σαλάτα!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Μ. Βασιλείου, και την ευχαριστούμε πολύ.