Υλικά:
Σπανάκι
4 με 5 φέτες μπέικον
Λίγη παρμεζάνα
2 φέτες του τοστ
Ελαιόλαδο
Ξύδι μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
Πλένουμε και κόβουμε το σπανάκι όχι όμως πολύ ψιλοκομμένο. Ψήνουμε τις φέτες μπέικον ελάχιστα (να μη γίνουν σκληρές), κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο σπανάκι. Έπειτα κόβουμε τις φέτες τοστ σε μικρά τετράγωνα κομματάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο για 5 λεπτάκια περίπου ώστε να γίνουν κρουτόν και τα ρίχνουμε στη σαλάτα. Τέλος προσθέτουμε όσο ξύδι θέλουμε, την παρμεζάνα, λίγο λάδι και αλάτι, και έτοιμη.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Νατάσσα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.