Υλικά:
Σπανάκι
Μοτσαρέλα
Σταφίδες
Ξύδι μπαλσάμικο
Μέλι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Στήθος κοτόπουλου (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Πλένουμε το σπανάκι, το κόβουμε στη μέση και το τοποθετούμε στη σαλατιέρα. Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: βάζουμε στο μπλέντερ λάδι, ξύδι μπαλσάμικο, μέλι, αλάτι. Όταν ανακατευτούν περιχύνουμε το σπανάκι. Κόβουμε τυρί μοτσαρέλα σε λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε με το τυρί και τις σταφίδες. Αν θέλουμε, κόβουμε και στήθος κοτόπουλου σε μπουκίτσες!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Νέλλη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.