Υλικά:
Ντοματάκια Σαντορίνης
Αγγούρι ή αγγουράκια
Μίνι μοτσαρέλα
Ελιές Καλαμών
Φύλλα βασιλικού μετρίου μεγέθους
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πρώτα ξεκουκουτσιάζουμε τις ελιές χωρίς να χαλάσουμε την εμφάνισή τους. Κόβουμε το αγγούρι σε ροδέλες πάχους περίπου δύο δακτύλων και στη συνέχεια την ροδέλα στα τέσσερα.
Περνάμε σε ένα καλαμάκι από σουβλάκι μία ελιά, ένα κομμάτι αγγούρι, μια μίνι μοτσαρέλα, ένα ντοματάκι Σαντορίνης, μία ελιά Καλαμών (ξανά) και πάνω πάνω ένα δύο φύλλα βασιλικού.
Στολίζουμε τη Σαλάτα σε Σουβλάκι σε πιατέλα και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.