Υλικά:
Σαλάτα της αρεσκείας μας (αυγοσαλάτα, καροτοσαλάτα, τονοσαλάτα κτλ)
Καρότο
Εκτέλεση:
Φροντίζουμε η πάνω στρώση της σαλάτας να είναι άσπρη -κατά προτίμηση- ή άλλο χρώμα στο οποίο να διακρίνεται καθαρά το πορτοκαλί. Κόβουμε ζουλιέν το καρότο μας και με αυτό σχηματίζουμε Λατινικούς αριθμούς κυκλικά σαν ρολόι, προσθέτοντας στο τέλος και ωροδείκτη και λεπτοδείκτη. Η σαλάτα μας είναι έτοιμη και γιορτινή να διακοσμήσει το τραπέζι μας!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.