Υλικά:
Λάχανο
Πράσινη πιπεριά
Κόκκινη πιπεριά
Καρότο
Σέλινο
Ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το λάχανο, τις πιπεριές και το σέλινο. Τρίβουμε το καρότο. Ανακατεύουμε σε σαλατιέρα μεγάλη τα λαχανικά μας. Αλατίζουμε και τα τρίβουμε με τις χούφτες μας ώστε να πάει παντού το αλάτι. Προσθέτουμε το ξύδι και τα αφήνουμε να σταθούν για δύο ώρες. Πριν τα σερβίρουμε τα στραγγίζουμε από τα υγρά και προσθέτουμε το λάδι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.