Υλικά:
1 κιλό μπρόκολο
1 ώριμο αβοκάντο
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι, κύμινο
Εκτέλεση:
Βράζουμε το μπρόκολο για λίγα λεπτά σε αλατισμένο νερό. Το βάζουμε σε μια πιατέλα. Ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο και του αφαιρούμε το κουκούτσι. Το βάζουμε στο μούλτι μαζί με το χυμό του λεμονιού και τις σκελίδες του σκόρδου καθαρισμένες και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο κύμινο και δουλεύουμε το ντρέσινγκ μας για λίγο ακόμη. Το απλώνουμε πάνω στο μπρόκολο και το απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.