Υλικά:
2 μαρούλια
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
Λίγο άνηθο
1 κονσέρβα τόνο
Ελαιόλαδο, ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Τα ανακατεύουμε μέσα σε μια σαλατιέρα και πάνω τους ρίχνουμε την στραγγισμένη κονσέρβα τόνου, το ελαιόλαδο και το ξύδι. Αλατίζουμε πριν σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.