250 γρ. ζυμαρικά φαρφάλε
1 iceberg
1 μαρούλι
1/2 ματσάκι άνηθο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 – 2 ώριμα αβοκάντο
1 πακέτο καβουρόψιχα κατεψυγμένη
1/4 γαρίδες κατεψυγμένες καθαρισμένες
3 κουταλιές μαγιονέζα
1 1/2 κουταλιά μουστάρδα
1 λεμόνι
1 κουταλιά λάδι
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το άισμπεργκ, το μαρούλι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια τα αβοκάντο. Σε μικρές ροδέλες κόβουμε επίσης και την καβουρόψιχα με πολύ κοφτερό μαχαίρι. Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για πέντε περίπου λεπτά τις γαρίδες. Κατόπιν τις στραγγίζουμε καλά. Σε ένα σέικερ (ή ένα βάζο που να κλείνει καλά) ρίχνουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το χυμό του λεμονιού και το λάδι και τα χτυπάμε πολύ καλά. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας για 10 περίπου λεπτά και τα σουρώνουμε καλά χωρίς να τους ρίξουμε από πάνω νερό. Στη σαλατιέρα όπου θα σερβίρουμε τη σαλάτα μας ρίχνουμε το μαρούλι, το άισμπεργκ, τα ζυμαρικά, τα κρεμμυδάκια, το αβοκάντο, τις γαρίδες, την καβουρόψιχα, και τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ που φτιάξαμε. Τέλος ρίχνουμε από πάνω τον ψιλοκομμένο άνηθο και τρίβουμε λίγο πιπέρι. Η σαλάτα με τα θαλασσινά μας είναι έτοιμη.