1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι (500γρ.)
2 κούπες τσέρυ ντοματάκια
2 πολύ φρέσκα κολοκυθάκια
1 αγγούρι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό
150γρ. ελιές σε ροδέλες
Υλικά για σάλτσα:
2 δόσεις τέλειο μεσογειακό ντρέσινγκ για σαλάτες
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές σουσάμι
1 κουταλάκι πάπρικα
1/2 κουταλάκι σκόρδο σκόνη
1/2 κουταλάκι κοπανισμένο μαραθόσπορο
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια, το αγγούρι και κόβουμε τα ντοματάκια στα δύο ή στα τέσσερα. Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου τους, να γίνουν αλ ντέντε και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε πολύ μεγάλη σαλατιέρα και μέσα τους ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας.
Τώρα θα φτιάξουμε το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε με αυτό την σαλάτα σπαγγέτι. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να πάρει όλες τις γεύσεις στο ψυγείο για 4 ώρες ή ακόμη καλύτερα και για όλη τη νύχτα.