Υλικά:
1 μικρό μαρούλι
1 ματσάκι ρόκα
1 πορτοκάλι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
Ελαιόλαδο
Ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά μας και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και του αφαιρούμε την μεμβράνη γύρω από τις φετούλες του. Κόβουμε το μαρούλι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Προσθέτουμε την ρόκα και αναμειγνύουμε, προσθέτοντας και το πορτοκάλι. Σε ένα μπωλάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, το ξύδι και αλάτι και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε την σαλάτα με πορτοκάλι και απολαμβάνουμε μια σαλάτα εξαιρετική!
Τη συνταγή μας έστειλε η Χριστίνα Κ., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.