1 μεγάλο μαρούλι
1-2 ματσάκια ρόκα
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2-3 κουταλιές κεφαλοτύρι σε νιφάδες ή τριμμένο
Ξύδι μπαλσάμικο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Αυγά βραστά
Πλένουμε τα λαχανικά μας, βράζουμε και ξεφλουδίζουμε τα αυγά. Κόβουμε το μαρούλι, τη ρόκα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα. Χτυπάμε το μπαλσάμικο μαζί με το ελαιόλαδο και το αλάτι και περιχύνουμε με αυτά τη σαλάτα μας. Ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με το τυρί και διακοσμούμε περιφερειακά με τα αυγά κομμένα σε τέταρτα.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Χριστίνα Κ., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!