3 κολοκυθάκια
1/2 κιλό μανιτάρια
1 κρεμμύδι ξερό
2-3 σκελίδες σκόρδο
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε κατά μήκος τα κολοκυθάκια και στη συνέχεια σε φέτες πάχους ενός περίπου εκατοστού. Κόβουμε τα μανιτάρια στα τέσσερα, το κρεμμύδι σε φετούλες ή μισές ροδέλες και το σκόρδο στα τέσσερα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και μέσα του βάζουμε το σκόρδο να αρχίσει να ξανθαίνει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα μανιτάρια. Ανακατεύοντας διαρκώς μαγειρεύουμε για δέκα περίπου λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μπόλικη ρίγανη και η σαλάτα με κολοκυθάκια και μανιτάρια είναι έτοιμη να την απολαύσουμε! Μπορεί να συνοδέψει ψητά κρέατα αλλά και ρύζι.