Υλικά:
2 αβοκάντο σε κυβάκια
1/2 κιλό ντοματάκια μεσαία ή μικρά
1 μεγάλο αγγούρι
1/2 ξερό κρεμμύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1/2 κούπα ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρέσκο κόλιανδρο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις ντοματούλες, το αγγούρι, το κρεμμύδι σε κομματάκια και τα αναμειγνύουμε με το αβοκάντο και τον μαϊντανό. Βάζουμε τα λαχανικά μας σε μια σαλατιέρα, ραντίζουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε προσεκτικά και σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.