Υλικά:
2 μαρούλια
150-200 γρ. τυρί ροκφόρ
2 αγγούρια Κρήτης (μικρά)
6 ντοματάκια Σαντορίνης (μικρά)
1 κρεμμύδι ξερό
1 φακελάκι κουκουνάρι
Λίγο μαϊντανό
Σάλτσα Βινεγκρέτ
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεχωρίζουμε ένα ένα τα φύλλα του μαρουλιού και τα πλένουμε προσεκτικά. Κατόπιν τα κόβουμε με το χέρι σε μέτρια κομμάτια. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό και κόβουμε σε ροδέλες τα αγγούρια και τα ντοματάκια. Σε ένα μπωλ βάζουμε τα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι, όση Βινεγκρέτ θέλουμε και ανακατεύουμε καλά. Πριν σερβίρουμε την σαλάτα μας, προσθέτουμε το ροκφόρ θρυμματισμένο και το κουκουνάρι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.