2 1/2 κούπες ωμά φιογκάκια (ζυμαρικά)
350γρ. περίπου βρασμένο κοτόπουλο σε κύβους
2 ντομάτες σε κύβους
1 μεγάλη σαλάτα ή μαρούλι ψιλοκομμένο
6 φέτες μπέικον ξεροψημένες
100γρ. περίπου μαγιονέζα Hellmans
1 κουταλιά μπάρμπεκιου σως
1 1/2 κουταλάκι ξύδι λευκό
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα φιογκάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφονται στο πακέτο τους, να γίνουν αλ ντέντε. Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τη σαλάτα, το κοτόπουλο, την ντομάτα, το μπέικον ψιλοκομμένο και τα ζυμαρικά. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε τη μαγιονέζα με την μπάρμπεκιου σως, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ανακατεύοντας συνεχώς 2-3 κουταλιές νερό. Περιχύνουμε με την σάλτσα που φτιάξαμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε!