Υλικά:
1 κινέζικο λάχανο
1 1/2 φλυτζάνι κοτόπουλο ψημένο και ψιλοκομμένο
100γρ. ηλιόσπορο καθαρισμένο
100-150ml μαγιονέζα
2-3 κουταλιές μουστάρδα
2-3 κουταλιές ξύδι μπαλσάμικο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το λάχανο ψιλό. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε μαγιονέζα, ξύδι μπαλσάμικο και μουστάρδα. Πασπαλίζουμε το λάχανο με τον ηλιόσπορο, ρίχνουμε το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τη σως και ανακατεύουμε καλά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.