Υλικά:
4 καρότα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τα καρότα, τα πλένουμε και τα τρίβουμε στο οβάλ του τρίφτη. Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και περιχύνουμε τα καρότα. Αλατίζουμε και η σαλάτα μας είναι έτοιμη!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.