Υλικά:
1 ρεπάνι μεγάλο
2 χοντρά καρότα
1 ματσάκι ξινόχορτο
1 ματσάκι ρόκα
Παρθένο ελαιόλαδο
Λεμόνι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε στον τρίφτη ρεπανάκι και καρότα και χοντροκόβουμε το ξινόχορτο και την ρόκα. Ρίχνουμε το λάδι μας και το λεμονάκι μας.
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.