Υλικά:
2 αυγά
3 κουταλιές βούτυρο λιωμένο
Χυμό από ένα λεμόνι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζετε τα αυγά για 10 λεπτά, τα καθαρίζετε και τα κόβετε σε κύβους. Τα προσθέτετε όσο είναι ακόμα ζεστά στο λιωμένο βούτυρο, αφού προηγουμένως έχετε αλατοπιπερώσει και καρυκεύσει με το χυμό του λεμονιού, ανακατεύετε και αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για να κρυώσει. Πασπαλίζετε με μαϊντανό και σερβίρετε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.