1 αβοκάντο
1 μικρή σαλάτα
1 καρδιά μαρουλιού
2 φύλλα μαρουλιού
1/2 λεμόνι
Ξύδι μπαλσάμικο
Σιρόπι μπαλσάμικο
Λίγο χοντροκομμένο καρύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε τα σαλατικά μας και ξεφλουδίζουμε το αβοκάντο. Κόβουμε όλα τα σαλατικά εκτός από την καρδιά του μαρουλιού, και το αβοκάντο το κόβουμε σε μπουκιές ή σε κυβάκια. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε λίγο ελαιόλαδο, λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και ξύδι μπαλσάμικο. Ανακατεύουμε την σαλάτα με το ντρέσινγκ που φτιάξαμε και την σερβίρουμε σε σαλατιέρα. Πασπαλίζουμε με το καρύδι, βάζουμε την καρδιά του μαρουλιού στο κέντρο της σαλάτας και περιχύνουμε με λίγο σιρόπι μπαλσάμικο. Η σαλάτα αβοκάντο είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!