1 σγουρή σαλάτα
1 αβοκάντο
200γρ. ντοματάκια τσέρυ
200γρ. μπλε τυρί
350γρ. μαγειρεμένο κοτόπουλο
8 φέτες μπέικον ψημένο
4 αυγά σφιχτά βραστά
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Υλικά για το ντρέσινγκ:
1 δάχτυλο της κούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
2 δάχτυλα ελαιόλαδο
1 κουταλιά μουστάρδα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε σέικερ χτυπάμε πολύ καλά τα υλικά για το ντρέσινγκ μας.
Σε μια μεγάλη πιατέλα στρώνουμε την σαλάτα ψιλοκομμένη και πάνω της φτιάχνουμε λωρίδες με τα αυγά κομμένα σε φέτες, το κοτόπουλο σε κύβους, το μπέικον σε τετράγωνα, το αβοκάντο σε φετούλες ή κυβάκια, θρυμματισμένο το μπλε τυρί και κομμένα στα δύο τα ντοματάκια. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το μείγμα ντρέσινγκ. Πασπαλίζουμε με το σχοινόπρασο και σερβίρουμε μια όμορφη και περιεκτική πιατέλα σαλάτας.