Υλικά:
3 κούπες ανανά σε κομμάτια
2 κούπες μανταρίνια κλημεντίνες
1 κούπα ακτινίδια σε φέτες
1/2 κούπα ρόδι
3 κουταλιές χυμό λάιμ ή λεμόνι
4 κουταλιές μέλι
2 κουταλιές παπαρουνόσπορο
Λίγα φύλλα μέντας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το μέλι με τον χυμό του λάιμ και τον παπαπρουνόσπορο. Βάζουμε όλα τα φρούτα σε ευρύχωρο μπωλ και περιχύνουμε με το μείγμα του χυμού λάιμ. Ανακατεύουμε προσεκτικά και γαρνίρουμε με φρέσκα φύλλα μέντας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.