Υλικά:
6 ροδάκινα φρέσκα κομμένα σε κομμάτια
2 πορτοκάλια
1 λεμόνι
2 λίτρα κόκκινο ελαφρύ κρασί
1 λίτρο νερό
1 ποτήρι Γκραν Μαρνιέ ή μπράντυ ή κουαντρώ
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Εκτέλεση:
Βάζουμε το λικέρ, τα φρούτα και τη ζάχαρη σε μία κανάτα και την αφήνουμε για μία ώρα στην κατάψυξη. Πριν σερβίρουμε, προσθέτουμε το κόκκινο κρασί, το νερό και τα παγάκια. Ανακατεύουμε καλά και η σαγκρία μας είναι έτοιμη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.