700ml χυμό κράνμπερι (κρύο)
2 Αναψυκτικά Aranciata Rosa San Pellegrino (330ml) κρύο
2 κουτάκια club soda (κρύο)
1 λάιμ τον χυμό του
1 πορτοκάλι σαγκουίνι
1 κόκκινο μήλο
1 λάιμ
1-2 κούπες κατεψυγμένα κράνμπερις
Πρώτα θα βάλουμε αποβραδίς τα ποτά στο ψυγείο για να είναι κρύα.
Πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες το πορτοκάλι, το μήλο και το λάιμ. Σε ένα μεγάλο δοχείο για ποντς ή μια πραγματικά μεγάλη κανάτα βάζουμε το χυμό κράνμπερι, το Σαν Πελεγκρίνο και τον χυμό του λάιμ και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις φέτες των φρούτων και αφήνουμε την σαγκριά μας να σταθεί για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο πριν σερβίρουμε. Αμέσως πριν το σερβίρουμε θα προσθέσουμε την σόδα στο δοχείο του ποντς. Καθώς θα σερβίρουμε το ποτό σε ποτήρια θα προσθέτουμε και μια δυό κουταλιές των κράνμπερις (τα βάζουμε από την κατάψυξη κατευθείαν σε ένα γυάλινο μπωλ όταν είναι να σερβίρουμε).