Υλικά:
Τυρί Φέτα
Σκόρδο
Κόκκινο καυτερό πιπέρι
Ρίγανη τριμμένη
Λάδι
Οι ποσότητες των υλικών είναι ανάλογα με το γούστο μας
Εκτέλεση:
Σε ένα πήλινο μπολάκι βάζουμε όλα τα υλικά μας. Βάζουμε το μπολάκι στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθεί η φέτα. Καλή απόλαυση!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Ευθύμιος Ανδριώτης, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.