1 κομμάτι τυρί γκούντα
Φέτες μπέικον
Φρυγανιά τριμμένη
Λίγο αλεύρι
2 αυγά
Κόβουμε το τυρί σε ραβδάκια και τυλίγουμε γύρω από αυτά από ένα κομμάτι μπέικον. Τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα και στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό, μετά στο αλεύρι, ξανά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά. Τα αφήνουμε 10 λεπτά στο ψυγείο και στη συνέχεια τα τηγανίζουμε σε λάδι που έχει κάψει.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ειρήνη Συρίγου, και την ευχαριστούμε πολύ.