250 – 350γρ. ρύζι μπασμάτι ή σπειρωτό
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κέρατο
1 πιπεριά κόκκινη
3-4 αυγά βρασμένα
Λίγα ντοματάκια τσέρυ
Λίγες ελιές (διάφορα είδη)
Μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
Δυόσμο φρέσκο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το σουρώνουμε. Πλένουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις πιπεριές, τα ντοματάκια και σε ροδέλες τις ελιές. Βάζουμε το ρύζι σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τα αυγά και τα στολίζουμε στη ρυζοσαλάτα μας. Ρίχνουμε πάνω τους λίγο αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.