Υλικά:
10 ρυζογκοφρέτες
2 κουταλιές σούπας μαργαρίνη φυτική
2 κουβερτούρες
2 κουτ. γλυκού τρίμμα φουντουκιού
Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα με την μαργαρίνη. Μόλις λιώσει, βουτάμε ολόκληρη την ρυζογκοφρέτα μέσα.
Την βγάζουμε αμέσως, την τοποθετούμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε λίγο τριμμένο φουντούκι.
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η μαμά Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.