8 φλυτζάνια του τσαγιού γάλα
2 φλυτζάνια του καφέ ρύζι καρολίνα
1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
2 κουταλιές κορν φλάουρ
Κανέλα
Πλένουμε και στραγγίζουμε το ρύζι. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα και όταν βράσει ρίχνουμε μέσα το ρύζι ανακατεύοντας διαρκώς για να μην κολλήσει. Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να ανοίξει το ρύζι. Μέσα σε ένα μπωλάκι διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο γάλα και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας ανακατεύοντας. Το αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις. Λίγο πριν το κατεβάσουμε από την φωτιά προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Το σερβίρουμε σε μπωλάκια. Πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα και το ρυζόγαλό μας είναι έτοιμο.