Υλικά:
Ρύζι πιλάφι
2-3 αυγά
Λίγα κίτρινα τυριά τριμμένα ή παρμεζάνα
Βιτάμ
Αλάτι, πιπέρι
Τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση:
Σ’ ένα βαθύ μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με αλάτι και πιπέρι, προσθέτουμε τα τυριά και το ρύζι και ανακατεύουμε ώστε να πάει παντού. Βάζουμε σ’ ένα πυρεξάκι βιτάμ και το πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά. Ρίχνουμε το μίγμα μέσα στο πυρέξ και το ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδοψηθεί.
Είναι μια καλή ιδέα για να χρησιμοποιήσουμε το ρύζι πιλάφι που μας έχει μείνει από την προηγούμενη ημέρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.