250γρ. μανιτάρια φρέσκα
2 1/4 φλυτζάνια ρύζι Καρολίνα
1/2 κρασοπότηρο λευκό κρασί
2 κύβους νοστιμιάς βοδινό
1 κουταλιά της σούπας Βιτάμ
150γρ. τυρί φέτα
Λίγο κόκκινο πιπέρι
Λίγο αλάτι
Κόβουμε τα μανιτάρια μας σε μικρά κυβάκια. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 7 φλυτζάνια νερό, το κρασί, το πιπέρι και το αλάτι. Μόλις το νερό αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το βιτάμ και τους κύβους νοστιμιάς. Τα αφήνουμε να πάρουν μία δύο βράσεις και προσθέτουμε το ρύζι. Το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και σβήνουμε την φωτιά. Αφήνουμε την κατσαρόλα πάνω στο μάτι της κουζίνας και την σκεπάζουμε με το καπάκι της. Σε ένα τεταρτάκι το ρύζι μας είναι έτοιμο. Θρυμματίζουμε την φέτα, την ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Είναι ένα γρήγορο, πεντανόστιμο φαγητό και μία από τις αγαπημένες συνταγές της παρέας μας. Καλή όρεξη!