Υλικά:
2 κούπες ρύζι για πιλάφι
3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κούπα καρότο σε κυβάκια
1 κουτί μανιτάρια
1 κούπα αρακά
1 κούπα φασολάκια
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι
1 κύβο λαχανικών Knorr
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι με τα κρεμμυδάκια να σοκαριστούν. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και προσθέτουμε ελάχιστο νερό για να πάρουν μια βράση. Στη συνεχεία ρίχνουμε τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και το ρύζι. Ανακατεύουμε, το αφήνουμε να βράσει για περίπου 10 λεπτά, προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί και μόλις πιει όλο το ζουμί είναι έτοιμο.
Σερβίρεται με κοτόπουλο ή μοσχάρι ψητό.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μάγδα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.