Υλικά:
1 1/2 φλιτζάνι ρύζι Bella Agrino
1 φλιτζάνι ελιές γεμιστές με πιπεριά
1 μεγάλη πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι να κοπούν ο μαϊντανός και το κρεμμύδι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο νερό και εκεί μέσα γιαχνίζουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Μετά ρίχνουμε το ρύζι και το ανακατεύουμε διαρκώς. Προσθέτουμε 3 φλιτζάνια καυτό νερό, την πιπεριά ψιλοκομμένη, τις ελιές και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 10 περίπου λεπτά. Κατόπιν σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σβήνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε πάνω στο μάτι την κατσαρόλα μέχρι να βράσει εντελώς και να «πιεί» τα υγρά του.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.