Υλικά:
4 φλυτζάνια νερό
2 φλυτζάνια ρύζι
Λαχανικά της αρεσκείας σας
Λίγο βούτυρο
Αλάτι, πιπέρι
Πιπεριές (πράσινες, κόκκινες, …)
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζεις όλα τα λαχανικά με πρώτα τα κρεμμύδια (αν βάλεις) έως ότου μαραθούν. Ρίχνεις λίγο αλάτι και πιπέρι. Βάζεις το ρύζι, το νερό, λίγο βούτυρο και πιπέρι να βράσουν και άμα πιει το νερό, ρίχνεις τα λαχανικά!!!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ελευθερία Αργυρίου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.