2 κούπες ρύζι λευκό βρασμένο, στραγγισμένο, κρύο
4 αυγά χτυπημένα
4 φέτες μπέικον
2 κουταλιές βούτυρο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σόγια σως
2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε μία κουταλιά βούτυρο και μέσα του σε χαμηλή θερμοκρασία ψήνουμε ανακατεύοντας τα αυγά με αλατοπίπερο μέχρι να γίνουν. Τα αφήνουμε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι ψήνουμε το μπέικον να γίνει όσο τραγανό επιθυμούμε, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στην πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Το σωτάρουμε μέχρι να μαλακώσει εντελώς και τότε προσθέτουμε και το ρύζι με την σάλτσα σόγιας. Ανακατεύουμε για πέντε περίπου λεπτά και προσθέτουμε και το μπέικον με τα αυγά και ανακατεύουμε. Τέλος γαρνίρουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!