Υλικά:
1 μικρό κουνουπίδι
1 σκελίδα σκόρδο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Το κουνουπίδι μας πρέπει να είναι εντελώς στεγνό. Το τρίβουμε στο μεγάλο οβάλ του τρίφτη ή το κόβουμε λίγο λίγο στο μούλτι. Σε ένα ευρύχωρο σκεύος ζεσταίνουμε μία κουταλιά ελαιόλαδο σε μεσαία φωτιά και ρίχνουμε μέσα πολτοποιημένο το σκόρδο και ανακατεύουμε για περίπου ένα λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το κουνουπίδι και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας συχνά μέχρι το ρύζι από κουνουπίδι να γίνει τρυφερό και χρυσαφένιο (περίπου δέκα λεπτά).
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.